• DS1_sima

Linda Beuker

Hans Kooij
Geen afbeeldingen
Als eerste pupillen van de week, schrijven over het 1e  Damesteam die voor het eerst spelen in de nieuwe sporthal op de A4.
Na een leuke openingsmiddag op het nieuwe sportcomplex moesten de dames 1 van Ventura 's avonds voor het eerst spelen in de nieuwe sporthal Willem Alexander tegen Westlandia.

Om 18:45 uur moesten wij ons melden bij Vallie en het team.
In de zaal waren ze nog druk bezig met opruimen, vegen en zelfs stofzuigen.
Nadat de zaal weer schoon en netjes was begonnen we uiteraard onder leiding van harde muziek met warm gooien.
Langzamerhand stroomde de tribune vol met publiek waaronder veel voetballers van VVK Spaland.
Om 19:30 was het zover nadat wij beide een shootout  hadden gedaan (en natuurlijk scoorden) begon de wedstrijd.
Het was een rumoerige wedstrijd, er werd vanaf de tribune veel geroepen  vooral Roos was populair!
Het ging er soms hard aan toe waardoor er bij de tegenpartij spelers met twee minuten tijdstraf naar de kant moesten. Ze stonden zelfs tot twee keer toe maar met vier spelers in het veld.
Ook bij ons moesten Anouk en nog een speler (sorry weten niet meer wie) met twee minuten naar de kant.
We hebben de eerste wedstrijd van het zaalseizoen gewonnen met 29-13.
We vonden het weer erg leuk om er bij te zijn.
We hopen jullie snel te interviewen als de journalisten van Ventura.

Tot snel, Imke en Nicole