• DS1_sima

Linda Beuker

Hans Kooij
Geen afbeeldingen
De balans na de eerste helft van het zaalseizoen: 10 gewonnen wedstrijden en 1 gelijkspel. Dat verwacht je als promovendus niet aan het begin van het seizoen. Na twee weken rustig aan in de Kerstvakantie gaan we er weer vol tegenaan om dit seizoen met een goed resultaat af te sluiten. En wie weet wat dit uiteindelijk op zal leveren? Pupil Elvira was in de wedstrijd tegen Schipluiden onze supporter van "dichtbij".
Wedstrijdverslag geschreven door Elvira Buljubasic

Op zaterdag 7 januari 2017 heb ik een geweldige wedstrijd op de bank mee mogen maken. Het ging er hard aan toe met uiteindelijk een makkelijke overwinning voor Sima sport/Ventura ds1. De uitblinkers aan de kant van Ventura waren de keepers Anne en Valerie, ze lieten weinig ballen door, en Roos had een vernietigende schot, waarvan de tegenstanders geen grip op had, uiteindelijk uitslag was 30-16.

Vertrouwd gezicht
Ook onze vaste tijdwaarnemers Anneke en Carla waren weer present tijdens deze eerste thuiswedstrijd van 2017. Ditmaal waren ze ook gekleed in het officiële Ventura kader shirtje.