Doseren was ons motto voor dit seizoen. Iedere week weer afwegen of het verstandig is om te gaan trainen of jezelf sparen voor de wedstrijd. Eenmaal in het veld gaat de rem er volledig af en zijn we enorm fanatiek.

Lees meer...

Op de foto's mag het er dan uit zien als een "zooitje ongeregeld" in het veld gaat het er heel anders aan toe! Zo ondervond ook een tot het einde dapper strijdend HVOS dat echter met 20-0 ook aan de zegekar werd gebonden. Maar dan... even een teamfoto maken... Nou wij konden ook niet kiezen welke het moest worden. Dat duurde even... Hier is de hele kalender dan maar...

Lees meer...

Donderdagavond 28 januari moesten de Dames Recreanten van Ventura (nr.1 in de competitie) aantreden tegen de nr.2 in Krimpen aan de IJssel.

Lees meer...

Vrijdagavond 6 november stond de tweede wedstrijd van DR1 op het programma. Na de succesvolle allereerste wedstrijd was de vraag hoeveel lichamelijke schade er ontstaan was.

Lees meer...

Ogenschijnlijk liepen ze de hele wedstrijd achter de feiten aan. Continue op achterstand maar op het einde bleek het allemaal tactisch overwogen en met zorg en souplesse afgerond. Geen metertje te veel afgelegd, de krachten secuur verdeeld, op tijd de scheidsrechter aanspreken en op het juiste moment vlammen.

Lees meer...

@ 2014 HV Ventura

Our website is protected by DMC Firewall!