Vrijdagavond 6 november stond de tweede wedstrijd van DR1 op het programma. Na de succesvolle allereerste wedstrijd was de vraag hoeveel lichamelijke schade er ontstaan was. De eerste wedstrijd had het uiterste gevergd. De training tussendoor werd ook door menigeen overgeslagen omdat het herstel ietsjepietsje langer duurt tegenwoordig. Op eerste gezicht was de schade beperkt tot 1 opgezette knie, maar met wat hulpstukken kon dit redelijk opgevangen worden. Helaas ging het tijdens het opwarmen mis bij Martine. Een liesblessure erbij was een feit.

Met 2 versterkingen uit DS4 begonnen we de wedstrijd te offensief en hapten we binnen 10 minuten naar adem. De stand van 2-4 gaf ook aan dat we het technische klasse verschil, dat er was, niet goed uitspeelden. Na wat verandering van verdediging kwam de rust in het team terug en daardoor liep de stand in de rust uit naar 2-9. Tijdens de rust toch nog even besproken om meer te doseren om te kunnen herstellen. Dat hebben we ongeveer 20 seconden volgehouden voordat er weer flink gas gegeven werd. Met alle gevolgen van dien voor onze ad interim coach: steef......best druk in haar eentje met maar (!) wissels en zuurstof tekort bij 11 man...... Dus na stevige aanwijzingen vanaf de bank werden we toch verstandiger en duurden de aanvallen iets langer en werden er keuzes gemaakt in loopwerk . Daarnaast hadden we ook nog wat trucjes en systeempjes uit de oude doos en deze lukten ook nog prima. De eindstand was uiteindelijk 3-18. De doelstellingen waren: lol maken..check! En heel blijven.....tja....wij zijn in ieder geval nu al bezig met herstel werkzaamheden om as woensdag er weer te kunnen staan.

Valerie en Priscilla: bedankt voor jullie inzet! En van hen kwam het mooiste compliment van de avond: we zagen er niet zo oud uit als dat we zijn.......die hebben we vast in de pocket!!!!

DR 1
Our website is protected by DMC Firewall!