HA Coaching

Twist

Ricardo Schoof

HA Training

Twist

Ricardo Schoof

HA Begeleiding

Zondagmorgen 30 oktober om 9 uur in de ochtend bij de Margriethal.
Voor sommigen was het te vroeg! Een feestje de nacht ervoor was te leuk! En ook al konden we een uurtje extra slapen
vanwege het ingaan van de wintertijd: het was te vroeg om de auto in te stappen en een wedstrijd in Zuid- Limburg te gaan spelen.
4 chauffeurs brachten de HA van Ventura naar Stein om daar om 12.05 aan te treden tegen BFC.
Voor ons een nieuwe ploeg.

Lees meer...

Zondag 23 oktober 2016.
De voorbereiding tot het zaalseizoen verliep niet helemaal zoals we als HA gehoopt hadden. Al snel werden we geconfronteerd met blessureleed van Nils en Jop. Gelukkig zijn beiden weer aan het trainen en voorzichtig aan het spelen. Maar we voelden ons in die periode als team niet compleet. tot vanmiddag!

Lees meer...

31-31. Dit was de eindstand van de wedstrijd van Ventura HA tegen V&L op zaterdagavond 20 februari in de Sporthal Margriet. De tribune zat lekker vol met toeschouwers. Bedankt supporters! Anouk en Cees; jullie bedankt voor het tijdwaarnemen.

Lees meer...

Zondagmiddag om 17.10 uur in de Groenoordhal. De tegenstander is Houten. De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander verloren we met 8 doelpunten verschil. Toen konden we lang bijblijven, maar de tweede helft duurde toen te lang. Wat zou het gaan worden vandaag?

Lees meer...

De A heren van Ventura speelden op zaterdagavond 17 oktober in de Margriethal tegen Vlug en Lenig. Vanuit het verre Geleen kwam de tegenstander naar Schiedam om ons twee punten af te pakken. Echter als team waren we er op gebrand om dit niet te laten gebeuren.

Lees meer...

Nou nee, dat niet. Maar de HA spelen dit zaalseizoen wel op het hoogste niveau in de landelijke Jeugddivisie. Op zaterdag 3 oktober spelen de HA om 19:15 in de Groenoordhal hun eerste wedstrijd tegen RED-RAG Tachos/handbalshop.nl Witte ster. Hoe dat komt lees je hier…

Lees meer...

Om 19:00 uur wordt vanavond de inhaalwedstrijd van onze HA tegen de HA van Oliveo gespeeld bij Ventura. Dit is voor de mannen de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Mocht je tijd en zin hebben dan ben je van harte welkom!Zaterdag 29 augustus was het zover, trainingsstage in Sint-Truiden voor de heren A als voorbereiding op de jeugddivisie. De eerste dag zou ingevuld worden met een eerste zaal training, teambuildingsactiviteiten (spannend ) en een oefenwedstrijd tussen mix teams van Ventura en St Truiden spelers.

Lees meer...

In het weekend van 29-30 augustus hebben de Heren-A een trainingsstage in St. Truiden (Belgie) met deelname aan de Trudo Cup (zaaltoernooi). Naast de trainingsdag op zaterdag 29 augustus spelen de heren op het toernooi tegen Hellas, V&L en Beek & Bocholz.

Lees meer...

@ 2014 HV Ventura

DMC Firewall is a Joomla Security extension!