• suikerspin 2015 0

Twist

Ricardo Schoof

HA Begeleiding

31-31. Dit was de eindstand van de wedstrijd van Ventura HA tegen V&L op zaterdagavond 20 februari in de Sporthal Margriet. De tribune zat lekker vol met toeschouwers. Bedankt supporters! Anouk en Cees; jullie bedankt voor het tijdwaarnemen. V&L kwam uit Geleen naar Schiedam toe, waarschijnlijk wel met de verwachting dat ze zouden gaan winnen. De vorige wedstrijd eindigde namelijk in een overtuigende overwinning voor de Limburgers. Maar dat lieten we als Ventura niet gebeuren. Vanaf de eerste minuut waren we aan elkaar gewaagd. De stand liep dan ook gelijk op. De spanning zat in de laatste minuut. Met een score op het bord van 30-31 moest in de laatste minuut met de laatste aanval gescoord worden. Dat gebeurde gelukkig. Blij met 1 punt, maar ook realiseren we dat dat we 2 punten hadden kunnen pakken. We misten als team teveel open doel kansen. We zijn er wel in geslaagd om tot het eindsignaal met elkaar als team voor de kansen te gaan. De volgende thuiswedstrijd staat gepland op zaterdag 12 maart om 19.30 uur in de Margriethal. De tegenstander is dan Swift Arnhem. Een sterke tegenstander. We zien u graag weer als toeschouwer ons aanmoedigen. Tot dan!