HS1 Coaching

Rob Mooij

HS1 Training

Rob Mooij

HS1 Begeleiding

Henk de Groot
Mobile: +31 6 5361 5205
Geen afbeeldingen
 
Kampioen
Na een moeilijke en wisselvallige competitie is in de laatste wedstrijd het kampioenschap en daarmee de promotie naar de hoofdklasse binnen gehaald.
Lang leek een kampioenschap er niet meer in te zitten.
Dit mede omdat kort achter elkaar van twee van de naaste concurrenten Dios 2 en Foreholte werd verloren.

Lees meer...

 
't Schielicht/Ventura HS1 op weg naar kampioenschap

Zaterdag heeft 't Schielicht-Ventura HS1 na een zenuwslopende strijd in Voorhout een overwinning behaald op kampioenskandidaat Foreholte HS1.
Vrijwel de gehele wedstrijd ging het gelijk op tussen de teams, wat mede te danken was aan de keepers Stijn Leusink en Ruben Roggeband.

Lees meer...

Na 4 weken geen competitie gespeeld te hebben moesten onze heren zich klaar maken voor het spelen van de bekerfinale in Wateringen. De inzet was de Jan Alma Cup. Dat we serieus met deze wedstrijd omgingen bleek wel uit het gegeven dat we de afgelopen week extra zaaluren hebben ingehuurd om ons goed voor te bereiden.

Lees meer...

Onze heren 1 van Ventura spelen komende vrijdagavond, 15 april om 21.00 uur in de VELO hal te Wateringen de finale om de Jan Alma Cup. We spelen dan tegen Meeuwen 1 en zij spelen 1 klasse lager dan ons. Dit zegt niet dat wij maar even gaan winnen want we weten dat Meeuwen een zeer lastige en goede tegenstander is.

Lees meer...

@ 2014 HV Ventura

DMC Firewall is a Joomla Security extension!