HS1 Coaching

Mobile: +31 6 5361 5205
Geen afbeeldingen

Kampioen
Na een moeilijke en wisselvallige competitie is in de laatste wedstrijd het kampioenschap en daarmee de promotie naar de hoofdklasse binnen gehaald.
Lang leek een kampioenschap er niet meer in te zitten.
Dit mede omdat kort achter elkaar van twee van de naaste concurrenten Dios 2 en Foreholte werd verloren. Toen ook nog een kans om van een sterk verzwakte “angst gegner” Herculus 5 de punten te pakken werd gemist, leek een kampioenschap ver weg.

Kopgroep
Echter, omdat de kopgroep in deze kompetitie erg dicht bij elkaar zat, zorgde een winst van Dios 2 op Foreholte weer voor een opening.
Door twee megascores neer te zetten op enkele van de zwakkere broeders in de kompetitie, wist Ventura het doelsaldo sterk te verbeteren.

Kraker
De een na laatste wedstrijd van de kompetitie, de wedstrijd uit tegen Foreholte, was een echte kraker.
Bij winst of zelfs gelijkspel in deze wedstrijd zou Foreholte kampioen zijn geworden en getuige het vele publiek van Foreholte en de klaarstaande bloemen waren ze er klaar voor.

Echter, in een bijzonder spannende en vrijwel de gehele wedstrijd gelijk opgaande wedstrijd wist Ventura, in de laatste seconden van de wedstrijd, de winst binnen te halen.
Hiervoor moest de ploeg wel vlak voor tijd een dubbele (en zeer dubieuze) tijdstraf overleven!
Dat lukte en even leek de wedstrijd uit te monden in een, voor Foreholte voldoende, gelijkspel.

Vlak voor tijd kon, door een foutieve pass van Foreholte, toch nog middels een break-out de winst voor Ventura worden binnengehaald.
Door deze winst wisten de heren het in de laatste wedstrijd toch nog voor elkaar te krijgen om, op doelsaldo, de koppositie te pakken.

Volgend jaar dus aan de bak in de hoofdklasse, maar die uitdaging gaan we maar wat graag aan.