• Algemene informatie over Handbalvereniging Ventura - Schiedam

Wij zijn gevestigd in het Sportpark Willem Alexander aan de Zoomweg 2 in Schiedam en maken daar gebruik van 2 verharde handbal velden en de Sporthal WA.

De 1e helft van het Veld handbalseizoen is van eind Augustus/begin September t/m half Oktober, dan weekje Herfstvakantie, waarin geen/beperkt wedstrijden zijn.

Het Zaal handbalseizoen is van eind Oktober t/m eind Maart, waarin de Kerstvakantie en Voorjaarsvakantie geen/beperkt wedstrijden zijn.

Daarna de 2e helft van het Veld handbal seizoen vanaf half April t/m half Juni, waarin de Meivakantie geen/beperkt wedstrijden zijn, en ook tijdens Pasen en Pinksteren niet.

• De leeftijdsindeling voor het seizoen 2023/2024 is:

Kabouters 2017/2018 (spelen geen competitie, alleen trainen)

GF jeugd 2015/2016

GE jeugd 2013/2014

GD jeugd 2011/2012

DC/HC jeugd 2009/2010

DB/HB jeugd 2007/2008

DA/HA jeugd 2004/2005/2006

DS/HS sen. 2003 en ouder

Alle groepen kunnen 2x per week trainen en spelen de competitiewedstrijd op Zaterdag of Zondag.

• Sportkleding:

Ventura verstrekt gratis in Bruikleen een Sportshirt, Sportbroekje en Trainingspak t.b.v. de wedstrijden aan alle Spelende leden en de leden trainen in eigen Sportkleding.

• Proeftrainingen:

Om kennis te maken met de Handbal, kan iedereen een maand gratis meetrainen, om zo ook kennis te maken met de andere leden en de vereniging Ventura. Onder aan de pagina is een knop te vinden om je op te geven voor een proeftraining.

Voor verdere informatie kunt e mailen naar: tc@hvventura.nl of de website van Ventura bezoeken, waar o.a. het actuele Trainingstijden overzicht, Wedstrijdprogramma enz. staan.