• suikerspin 2015 0
  • jeugd-dans
  • Hof van Spaland
  • venturahek

Veldwedstrijden en -trainingen worden niet verplaatst naar de zaal.

Bij veldwedstrijden bepaalt de scheidsrechter of de wedstrijd wel of niet gespeeld kan worden gezien de weersomstandigheden. Als de wedstrijd niet doorgaat, zal deze opnieuw vastgesteld worden en dus later gewoon buiten gespeeld worden. De wedstrijd naar de zaal verplaatsen zou tot competitievervalsing leiden en wij als HV Ventura nemen de veldcompetitie serieus.

Bij trainingen bepaalt de trainer of de training doorgaat gezien de weersomstandigheden. Indien de training niet doorgaat, vervalt deze training. De training wordt vanwege de kosten voor zaalhuur niet verplaatst naar de zaal. Tevens is het gewenst om tijdens trainingen soms ook te trainen in minder goed weer omdat wedstrijden ook niet altijd onder goede weersomstandigheden gespeeld worden.