Beste allemaal,

Hierbij nodigen wij u uit voor onze Algemene Ledenvergadering van 13 november 2019:
- Alle leden vanaf 18 jaar;
- De wettelijke vertegenwoordigers van leden die de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt hebben.

Locatie   : Kantine van het Sportcomplex Willem Alexander

De agendapunten voor de Algemene Ledenvergadering zijn:
1. Welkom
2. Verslag BLV 10 juli 2019
3. Financiƫle verantwoording: 2018-2019
4. Stand van Zaken
5. Vrijwilligersbeleid
7. Sluiting
De stukken betreffende financiƫle verantwoording en het verslag BLV 10 juli wordt u zsm toegezonden.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent, kunt u zich afmelden bij ondergetekende.

Hopelijk kunnen wij u verwelkomen op 13 november.

Met vriendelijke groet,

Esther van Heest
Secretaris HV Ventura
Vooraankondiging ALV 13 november 2019

Locatie: Kantine WA Park
Tijdstip: Nader te bepalen
Agenda en stukken BLV worden nog verstuurd.

Met vriendelijke groet,
Esther van Heest
Secretaris HV. Ventura
Contributieverhoging

Tijdens de buitengewone vergadering van 10 juli j.l.heeft het bestuur aangekondigd dat de contributie
voor het seizoen 2019 - 2020 verhoogd wordt met de prijsindex van 2.59%.

Voor een overzicht van de contributie klik hier
Buitengewone ledenvergadering

• Wanneer: 10 juli 2019
  • Tijd: 19.30 uur
  • Waar: Kantine Sportpark WA
  • Agenda: Begroting 2019-2020
Contributie verhoging

Tijdens de ALV en BLV van 2017 is voorgesteld en goedgekeurd de contributie met 5% te verhogen.

Hierover is men ook geinformeed dmv een artikel, van Yvonne Prince, op de website.

De nieuwe contributie kan men bekijken onder het menu Lidmaatschap =>contributie, incasso en afzeggen

Veldwedstrijden en -trainingen worden niet verplaatst naar de zaal.

Bij veldwedstrijden bepaalt de scheidsrechter of de wedstrijd wel of niet gespeeld kan worden gezien de weersomstandigheden. Als de wedstrijd niet doorgaat, zal deze opnieuw vastgesteld worden en dus later gewoon buiten gespeeld worden. De wedstrijd naar de zaal verplaatsen zou tot competitievervalsing leiden en wij als HV Ventura nemen de veldcompetitie serieus.

Bij trainingen bepaalt de trainer of de training doorgaat gezien de weersomstandigheden. Indien de training niet doorgaat, vervalt deze training. De training wordt vanwege de kosten voor zaalhuur niet verplaatst naar de zaal. Tevens is het gewenst om tijdens trainingen soms ook te trainen in minder goed weer omdat wedstrijden ook niet altijd onder goede weersomstandigheden gespeeld worden.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd