Nieuwjaarreceptie Ventura 3 januari 2020

Het was een pittig jaar met de wetenschap dat de financiƫle situatie op zijn zachts gezegd schrijnend was.
Dus hoe blij waren we dat we in de ledenvergadering van juni een sluitende begroting konden presenteren.
Een mooi resultaat met de nodige randvoorwaarden maar we zijn weer in business.

We hebben dit mede kunnen bereiken door, zoals vorig jaar gezegd. meer structuur aan te brengen in de vereniging
en met elkaar de schouders eronder te zetten.
Wat dan helpt is dat er mensen zijn die zich aanbieden om te helpen:
Zo bracht de Grote Clubactie 1012,50 EURO op omdat een aantal mensen zich belangeloos hebben ingespannen.

Om het bij mezelf te houden heb ik bijzonder genoten van de groeiende sfeer in de club,
dit kan je niet plannen en niet organiseren maar mijn gevoel zegt: DE SFEER IS TERUG!

Een paar mooie voorbeelden hiervan:
Een overvol Jeugdkamp, een 5e F team, jongens en meiden naar een buitenland toernooi, groeiend aantal rolstoel handballers,
voldoende bond scheidsrechters, een uitermate geslaagde V-DAY met een fantastische feestavond.

Kortom mijn gevoel zegt: DE SFEER IS TERUG

Dank iedereen voor jullie inzet en betrokkenheid en het feit dat jullie Ventura trouw zijn en blijven.
Want zonder jullie kan dit allemaal niet, een mooie constatering is dan ook dat rond de 90 van de 250 leden iets doen voor de club.
Hier mogen we bijzonder trots op zijn.

Mensen die Ventura uiteraard trouw zijn onze jubilarissen:
12,5 jaar lid
Rhiannon Amesz
Lois Keijzer

25 jaar lid
Themby Schlarmann:
Vanaf de jeugd getraind en je bijdrage geleverd aan de dames selectie in 1 en 2.
Hier kwam even een flinke kink in de kabel toen je in 2012 je kruisband scheurde tegen HWC.
Daarna moeder geworden van Pim en Anouk en met behulp van fysio en kei hard werken nu wederom in de dames selectie.

50 jaar lid
Vallie Kolditz
Een hele bijzondere die je niet vaak mee maakt. 50 Jaar dat kan alleen als je een groot hart hebt voor je club.
Dit is voor Vallie begonnen bij UVG waar ze 1e en ere divisie heeft gespeeld.
Een zeer technische cirkelspeler waar UVG en Ventura veel plezier van gehad hebben.
In deze periode bij DS1 heeft ze ook haar man Leon leren kennen dus het heeft haar niet allen handbal prijzen opgeleverd.
Verder is ze altijd actief geweest om haar handbal kennis en ervaring over te dragen aan de jeugd door toernooien
en allerlei activiteiten te organiseren.
Haar laatste wapenfeit bij Ventura was trainer van DS1 wat ook weer de basis heeft gelegd voor het DS1 van nu.

Reden genoeg om Vallie te benoemen als Lid van Verdienste van HV Ventura.

Ventura is op de goede weg. Financieel gezond en de sfeer is terug.
Een mooie basis om met elkaar verder te bouwen aan een fantastische club.
Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2020.

Bernard Dries
Voorzitter HV Ventura