HV Ventura

Sportpark Harga Schiedam
Sportlaan 50
3118 JC Schiedam
Tel. 010 – 471 41 80
 
Ingbank: 788084
T.n.v. Penningmeester HV Ventura
Piersonstraat 96
3119RG Schiedam
Tel. 010-8804067 en 06.51.906094
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
BRUIKLEENCONTRACT
 
Ondergetekende verklaart hiermede in bruikleen te hebben ontvangen van HV Ventura te Schiedam, een Erima trainingspak Chicago, Maat………………..Nummer ……………….. Team ……………………………
 
Hij / zij verklaart zich eens te zijn met de volgende regels:

Het trainingspak mag uitsluitend voor en na wedstrijden van HV Ventura worden gedragen, dus niet vóór, tijdens of na trainingen of in de privé sfeer.

Bij beschadiging of vermissing door nalatigheid, dit ter beoordeling van het Dagelijks Bestuur van HV Ventura, zal ondergetekende de volledige aanschafprijs van €60,00 aan HV Ventura vergoeden.

Ondergetekende zal kleine ongerechtigheden, zoals defecte ritssluitingen, zelf repareren of zorgdragen voor reparatie.

Ondergetekende zal het trainingspak binnen een week na beëindiging van het actief bedrijven van de handbalsport voor HV Ventura, gewassen en in goede staat inleveren bij het Dagelijks Bestuur van HV Ventura. Bij het niet nakomen van dit punt zal het trainingspak tegen nieuwwaarde bij ondergetekende in rekening worden gebracht en door hem of haar worden voldaan. Eventuele kosten om deze vordering te innen, komen voor rekening van ondergetekende.

Ieder actief spelend lid van HV Ventura (c.q. 1 van de ouders van de jeugdleden) betaalt contant € 20,00 borg bij de ontvangst van het trainingspak, en ontvangt dit bedrag terug bij inlevering in goede staat van hetzelfde trainingspak.
 
Omdat gesponsorde trainingspakken gerelateerd zijn aan een bepaald team, moeten deze eventueel aan het einde van het seizoen / laatste competitiewedstrijd worden ingeleverd bij de materiaalcommissie van HV Ventura, omdat het niet zeker is, dat dezelfde spelers/speelsters ook in het daarop volgende seizoen in het zelfde team zullen spelen. HV Ventura, stelt altijd zsm een vervangend trainingspak ter beschikking, indien van toepassing.

Betaalde borg heeft hier geen invloed op.

Alle ( gesponsorde ) trainingspakken zijn/blijven eigendom van HV Ventura
 
Datum ontvangst :                                                                                      Datum retour :
 
 
Voor ontvangst                                                                                           Voor ontvangst
Naam lid:                                                                                                   Namens Ventura :
 
 
Handtekening lid of ouder/voogd:
 

Our website is protected by DMC Firewall!