Beste leden, ouders, vrijwilligers en sponsoren,

Op vrijdag 13 november vanaf 20:00 uur zal onze jaarlijkse algemene ledenvergadering worden gehouden.

Vorige jaar hadden wij een speciale vergadering met een aantal gastsprekers over waarom onze verhuizing naar de A4 met een zeer hoge opkomst van onze leden en jeugdleden. Daar waren wij als bestuur zeer trots op. Nu willen wij, als bestuur een aantal onderwerpen met elkaar delen en bespreken, wat ook zeker belangrijk is voor onze vereniging betreffende de toekomst van onze de vereniging. Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

1. Zaken A4, zoals 1e paal (17 november), verantwoording als bestuur voor ruimte-indeling e.d.
  2. Subsidie fonds Schiedam-Vlaardingen i.v.m. maatschappelijk doel;
  3. Subsidie Gemeente Schiedam;
  4. Vrienden van Ventura;
  5. Actie sportkids voor ledenwerving;
  6. 70-jarig jubileum.
Wij hopen nu ook weer op een grote opkomst. De definitieve agenda zal bekend worden gemaakt met het versturen van het jaarverslag en financiƫle stukken. Hopelijk treffen wij elkaar op VRIJDAG 13 NOVEMER in de kantine, zodat het een leerzaken en gezellige avond kan worden.

Met vriendelijke groet,

Esther van Heest namens het bestuur HV Ventura