• rolstoelhandbal

RSH Training

RSH Begeleiding

Beste Schiedammers en regiobewoners,

Handbalvereniging Ventura in Schiedam is een lokale handbalvereniging die tevens een rolstoelhandbalteam heeft voor sporters met een beperking.
Ons handbalteam is altijd op zoek naar enthousiaste sporters.

Wanneer je familie of kennissen hebt die noodgedwongen in een rolstoel zitten of een fysieke beperking aan het onderlijf hebben, schroom dan niet om deze te enthousiasmeren om naar onze wedstrijddag te komen.
De leeftijden van ons rolstoelhandbalteam zijn zeer divers en zijn daardoor minder van belang.
We spelen en bewegen omdat plezier maken onze grootste drijfveer is.
Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet heel hard trainen om elke wedstrijd weer te winnen.

Ben je enthousiast geworden, kom dan 8 maart naar onze wedstrijddag te Schiedam om te kijken en te praten met actief sportende lotgenoten.

Ook als je “tijdelijk” als valide speler geblesseerd bent geraakt kun je je aanmelden om met ons mee te spelen en of te trainen.
Voor veel valide spelers is dit vaak nog een stap te ver.
Maar weet dat jouw inbreng als valide speler bij ons rolstoelteam juist gebruikt wordt om van te leren.

Instromen, kijken en/of meedoen mag natuurlijk tijdens de trainingen ook.
Wij trainen maandagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur.
We kijken naar jou uit om je te begroeten als teamlid van ons rolstoelhandbalteam.

Klik hier voor het wedstrijdschema

Groetjes
Rob den Hollander