Grootste toernooi van Europa.

Deze maand hebben wij, Biko en Rowwen, voor het eerst een internationaal toernooi gefloten.
Samen met de groep van de Jonge Scheidsrechters Opleiding (JSO) en een aantal coaches reizen we af naar Göteborg, Zweden.
Hier wordt voor de 50e keer de Partille cup georganiseerd. De Partille cup is een toernooi in Göteborg, Zweden.
Aan dit toernooi deden dit jaar in totaal 1379 teams mee uit 52 verschillende landen.

Voor het gehele verslag klik hier

Scheidsrechtercommissie en informatie voor nieuwe scheidsrechter.

We hebben sinds dit seizoen een nieuwe scheidsrechterscommissie bestaande uit Rowwen, Biko, Claudia en Anita.

Dit heeft geleid tot een aantal nieuwe scheidsrechters waar we ontzettend blij mee zijn.
We kunnen er altijd nog meer gebruiken om onze groeiende vereniging te bedienen.

Zie de aangehechte brochure voor meer informatie.

Voor de brochure klik hier

Wie zijn wij?

Wij zijn Biko en Rowwen en spelen in de Ha1. Sinds 2 jaar zijn wij ook scheidsrechter bij Ventura.
Wij zijn begonnen met fluiten op het suikerspintoernooi in 2016. Het seizoen daarna zijn wij doorgegaan met het fluiten van de F en E-jeugd.
Omdat we er zoveel plezier in hadden zijn we begonnen met het fluiten van de andere jeugdteams bij ventura.
Dit seizoen zijn wij begonnen met het fluiten voor het Nederlands Handbal Verbond en volgen we de jonge scheidsrechters opleiding (JSO).
Mede dankzij deze opleiding hebben we dit seizoen gefloten in de jeugddivisie dames C, de Jac Stammes Cup in Aalsmeer, NK C-jeugd topsport en gaan we 30 juni met de JSO naar de Partille Cup.

De Partille cup is een toernooi in Zweden waar 1400 teams uit de hele wereld naartoe komen.

Als scheidsrechters hopen wij elk seizoen te groeien en over een paar jaar de nationale top te bereiken en misschien ooit wel voor de EHF/ IHF te fluiten.

Waarom zou ik Scheidsrechter worden?

Als eerste is het fluiten van wedstrijden natuurlijk het leukste wat er is.
Het gevoel wat je krijgt wanneer je een spannende wedstrijd, waarbij veel op het spel staat op een goede manier leidt voelt net als bij het spelen aan als een overwinning.
En net als het spelen kan je ook ‘verliezen’, je hebt ook wel eens een wedstrijd die niet goed gaat.
Je maakt bijvoorbeeld een cruciale fout in de laatste minuten. Dit is natuurlijk niet fijn en als scheidsrechter net zo vervelend als dat het als speler is .
Maar als je de week daarna weer een goede wedstrijd fluit voelt het weer als een overwinning.
Wij zijn super enthousiast over het fluiten en hopen dat jij dat net als ons ook wordt of bent.

Wil je meer weten of opgeven als scheidsrechter klik hier

Op het pamflet staat een verkeerd email adres moet zijn Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.