Sponsorcontract met Sima

Het bestuur van handbalvereniging Ventura is blij en trots dat de hoofdsponsor (Sima) van de Dames selectie het sponsorcontract wederom heeft verlengd.

Na de ondertekening van het nieuwe sponsorcontract door Mark Schimmer van Sima en voorzitter Bernard Dries werd tevens het prachtige nieuwe shirt overhandigd aan de aanvoerdster van Ventura Rachelle Kreischer.
Tevens was het de 31e trouwdag van Marc en Simone Schimmer, uiteraard reden voor een mooie bos bloemen.

In een volle Sporthal Willem Alexander wisten de Dames hun eerste zaalwedstrijd van het nieuwe seizoen, tegen Handbal Venlo, winnend af te sluiten.

Sponsorcontract Het Schielicht

Café het Schielicht is al jaren een trouwe sponsor van Ventura en daar zijn we ontzettend blij mee.
We zijn er dan ook trots op te mogen melden dat we een nieuw contract hebben getekend voor de komende jaren, dit is te zien in dit filmpje.

Het Schielicht is prachtig gelegen aan de Schie en gezelligheid en kwaliteit gaan hand in hand.
Gaat u daar vooral een keer langs voor een hapje en een drankje.