• Sportkleding van Ventura

Alle Leden/ Teams van Ventura spelen de Competitie wedstrijden, Oefen wedstrijden en Toernooi wedstrijden in door Ventura verstrekte Shirts en Broekjes.

Alle Ventura Teams hebben een Shirtjestas waarin de Keepers en Spelers shirts zitten, die collectief gewassen moeten worden, in elke tas zit een lijst met het totaal aantal shirts van het betreffende team.

Alle spelende Ventura leden, hebben een Stanno Trainingspak wat alleen bij de Wedstrijden gedragen mag worden en dus niet naar de Trainingen of Privé.

Als de maat van de Ventura kleding niet meer goed is, contact opnemen met de Materiaal Commissie, zodat er een kosteloze omruiling kan plaatsvinden.

Alle Ventura Sportkleding is en blijft eigendom van Ventura, waarvoor iedereen een Bruikleenoverkomst moet tekenen, beschadigingen en vermissingen direct melden aan de Materiaal Commissie.

Namens de Materiaal Commissie
    Hans Kooij