Het seizoen is weer gestart en wat is het fijn dat het sporten eindelijk onbeperkt weer mag en er ook publiek aanwezig kan zijn. We gaan steeds meer toe naar de normale manier van sporten en wedstrijden kijken. Voor de sportkantines gaan wel andere regels gelden dan tot nu toe het geval is, omdat deze onder de horecamaatregelen vallen. Hieronder de uitwerking van de maatregelen zoals die vanaf 25 september a.s. voor de sport gelden.

Basismaatregelen

De basismaatregelen zoals bij klachten thuisblijven en handen wassen blijven gelden. Het is alleen niet meer verplicht om de 1,5 meter (voor en na het sporten en als publiek) te handhaven. Het is wel belangrijk iedereen de ruimte te blijven geven om afstand te kunnen houden.

Sporten binnen en buiten

Er gelden geen specifieke regels meer tijdens het sporten. Er zijn geen maximale groepsgroottes en zowel binnen als buiten kan er op een reguliere manier gesport worden. Ook mogen de kleedkamers, douches en toiletten open zijn voor gebruik. Publiek is toegestaan bij wedstrijden zonder coronatoegangsbewijs.

Sportkantines, terrassen en afhalen

Sportkantines mogen open tussen 6.00 uur ’s morgens en 0.00 uur ’s avonds. Er geldt geen maximum aantal bezoekers meer en entertainment is toegestaan. In een aantal gevallen is een coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht vanaf 13 jaar en ouder.

Ten slotte

Ik ben blij dat we weer kunnen sporten en genieten van het verenigingsleven. Veel plezier.

Bernard Dries
Voorzitter Ventura


HV Ventura gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

Beste lotenverkoper,

Zaterdag 18 september start de Grote Clubactie2021. HV Ventura doet dit jaar ook weer mee en willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel is dit jaar minstens net zo mooi bedrag in te zamelen voor onze vereniging als vorig jaar,  ondanks de Corona-tijd. Allemaal die geholpen heeft, bedankt voor jullie inzet.  Ons streven is dit jaar een bedrag van 2.000,00 op te halen. De inzameling is vooral voor onze jeugd bedoeld. Dit kan zijn voor evenementen, materialen voor de trainingen e.d. Daarom nu de oproep aan onze jeugd, doen jullie je best, hoe meer jullie verkopen des te meer  jullie er voor terugkrijgen.

Door de Corona hebben we het afgelopen jaar niet het bestverkopende team kunnen huldigen, maar hopelijk lukt dit jaar wel.


Hoe werkt het

Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Met  het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Mede door de verkoop van loten  vorig jaar met QR-code is een mooi bedrag opgehaald, maar natuurlijk kan ook met pen nog een lot worden gekocht.


TIP
:

Scan zelf ook je eigen QR-code en deel je eigen verkooplink via WhatsApp en Sociaal media met familie en vrienden.


Nieuw: Gamification! Check online jouw lotenstand en verdien badges
Dit jaar kun je inloggen op je eigen verkooppagina. Hier bekijk je jouw lotenmeter, stand in het team, gewonnen badges en je ontvangt een
e-mailnotificatie als je een lot verkoopt.

Zo log je in op je eigen online verkooppagina
1. Scanje persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje
2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje)

Verkoopboekje inleveren
Ben je klaar met verkopen? Lever je boekje dan in bij trainer of coach, die zorgt ervoor dat het verder in order komt.


Win gave prijzen: Nintento Switch met jouw favoriete spel

Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen.

Lotenverkopers kunnen prijzen winnen, maar ook jij als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met jouw favoriete spel.       Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/winacties. Zoals we eerder hebben we benoemd, hebben we ook een prijs vanuit Ventura: Een meet and greet + training van Eredivisie handballer voor het bestverkopende team Ventura.

Tip!

Leg de lotenkopers aan de deur uit wat er met het geld gebeurt. Mensen willen graag weten waar hun geld aan besteed wordt. Ons doel van de Grote Clubactie in 2021 is om meer evenementen jeugd e.d. te organiseren.

Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,

Claudia Ekel en Esther van Heest

Rouwkaart Mariëtte Koster

Met grote verslagenheid hebben we kennis genomen van het overlijden van Mariëtte.
Zelfs als je weet dat het gaat gebeuren blijft het een gigantische klap als je hoort dat iemand de strijd met die vreselijke ziekte op zo'n jonge leeftijd heeft verloren.

Mariëtte is opgegroeid met handbal. Nadat ze overgehaald was door oa haar moeder en mezelf om te gaan keepen heeft ze met haar tomeloze inzet zelfs het 1e gehaald.
Handbal en de club hebben altijd een speciaal plekje gehad bij haar. Zo jammer dat één van haar laatste wensen om nog een wedstrijd te zien niet door heeft kunnen gaan. Maar als je zag hoeveel mensen er klaar stonden om dat te organiseren dan weet je dat Mariëtte ook een speciaal plekje bij Ventura heeft. Mariëtte, bedankt voor alles wat je hebt betekent voor ons.

Ik kan me niet voorstellen wat familie en vrienden door moeten maken op dit moment maar weet dat Ventura er is voor jullie. We wensen jullie heel veel sterkte in deze zware tijd.

Namens het Bestuur en de hele vereniging,
Bernard Dries
Voorzitter van een verdrietig Ventura


Afscheid nemen
Voor iedereen die wil is er de mogelijkheid om maandag 16 augustus vanaf 18.00 afscheid te nemen van Mariëtte.
We verzoeken je om je aan te melden bij Roos Lockhorst (06 83603409) als je hier gebruik van wilt maken.
Locatie: Afscheidshuis Authena, 't Zand 9 in Sleeuwijk.

Doneer aan het KWF
Verder is het de wens van Mariëtte om in plaats van bloemen een donatie te doen aan het KWF.
Dat kan je doen via deze link
Schrijf je hier in  voor de jeugddag op 10 juli.

Het beloofd weer een fantastisch spectakel te worden!

Gebruik voor het inschrijven deze link
Sportwedstrijden voor alle leeftijden toegestaan
Het kabinet heeft op vrijdagavond 18 juni verdere versoepelingen aangekondigd.

Vanaf 26 juni zijn alle deuren open, waarbij anderhalve meter afstand de allesbepalende norm blijft. Daar waar anderhalve meter niet lukt, geldt de mondkapjesplicht of kun je alleen naar binnen met een coronatoegangsbewijs.

Daarnaast blijven de basisregels belangrijk: Was regelmatig je handen, nies en hoest in je elleboog en blijft thuis bij klachten en laat je direct testen op corona.

De versoepelingen voor de sport in het kort:
Amateurwedstrijden zijn voor alle leeftijden zijn vanaf zaterdag 26 juni weer toegestaan. De Alternatieve competitie voor senioren vindt geen doorgang, maar verenigingen zijn vrij om onderling wedstrijden te gaan spelen.
Publiek is welkom bij de amateurwedstrijden, mits de toeschouwers op de tribune of langs het veld op anderhalve meter afstand van elkaar plaats nemen.
De mondkapjesplicht vervalt voor sportaccommodaties. Bezoekers moeten wel anderhalve meter afstand van elkaar houden.

Concreet voor Ventura op dit moment
Op basis van de versoepelingen mag publiek onder de genoemde voorwaarde naar de wedstrijden en trainingen kijken. Er is nog 1 officieel speel weekend dus verder voor nu geen veranderingen in de plannen. Maar..... na de zomervakantie gaan we gelukkig weer spelen.

namens het bestuur
fijne vakantie
Bernard

Afgelopen weekend bereikte ons het bericht van het overlijden van Riet Rens-Vredebregt.

Niet geheel onverwacht maar toch een schok. De vrouw, de (schoon)moeder en de oma van grote verenigingsmensen en daarmee misschien zelf wel de grootste.

Wij wensen de familie heel veel sterkte met dit verlies.

Namens het Bestuur
Bernard Dries

RietRens (rouwkaart)

@ 2014 HV Ventura

Our website is protected by DMC Firewall!