Lieve (oud)leden, (groot)ouders, vrijwilligers, vrienden, sponsors en anderen die Ventura een warm hart toedragen,

Eindelijk mogen we ons 75-jarig bestaan vieren en dat gaan we koppelen aan ons geweldige familietoernooi op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei 2022.

Bijgaand sturen we u de Flyer en 2 verschillende inschrijfformulieren (links) voor deze prachtige dag.

Uiteraard begint de dag met het familietoernooi, schrijf uw team derhalve snel in !!!

Op de dag zal er voor jong en oud genoeg te doen zijn, Clown Bobo komt optreden, Springkussens worden opgeblazen, etc. etc.

Ook zal er een officieel gedeelte zijn waar we stilstaan bij het verleden en we een aantal mensen in het zonnetje willen zetten. Deze ceremonie zal spetterend worden ingeleid.

Daarna mogen we aan tafel en volgt een spetterend feest onder leiding van DJ Frans Ekel. Er komen nog andere verassingen op deze avond, maar dat mogen we nog niet verklappen.

We maken en Memory Lane waarvoor uw foto’s zeer welkom zijn dus stof uw oude fotoboeken maar lekker af en laat ons weten (door deze mail/app te beantwoorden) of u iets gevonden heeft.

Ventura wenst u deze avond (vanaf het officiële gedeelte) aan te bieden dus zal kosteloos voor u verlopen incl. diner. Daarom is het essentieel dat u zich aanmeldt zodat we alles goed kunnen plannen. U mag ook 1 introducee meenemen.

We zullen op de dag wel een Ventura gadget verkopen voor een vrijwillig in te vullen bedrag, hopelijk steunt u de Club op die manier, maar nogmaals dit is op vrijwillige basis.

Als u een team wenst in te schrijven gebruikt u deze link, (dit is geen inschrijving voor diner en het feest!).

https://forms.gle/SuguexSAsyLqA7jk7

Als u naar de feestavond komt gebruikt u deze link.

https://forms.gle/YtxQrGYqx3Lr2YZdA

Heeft u hulp nodig, laat het ons weten.

Adres van Sportpark Willem Alexander is Zoomweg 2, Schiedam (voor autonavigatie gebruik Zoomweg 4). Ons advies is om, indien u in de buurt woont met de fiets te komen.

Voorlopig programma (kan nog een beetje wijzigen)

10-14 uur familietoernooi

14.30-16.00 speciaal voor jongere jeugd

16.30 – 18.00 Officieel gedeelte

18.30 – 24.00 Knalfeest


DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd