Door de Corona Lockdown en de diverse afgelaste wedstrijden ivm Corona besmettingen moeten wij totaal als Ventura 42 wedstrijden inhalen.
Het zijn 15 thuiswedstrijden en 27 uitwedstrijden, deze moeten vastgesteld worden in onderling overleg met de tegenstander, waarbij de beschikbaarheid van de Sporthal van de thuisspelende Vereniging bepalend is.

Ik ben hier sinds donderdag 3 februari 2022 mee bezig om eerst de thuiswedstrijden te regelen en daarna de uitwedstrijden, het kost heel veel tijd en energie om dit te bewerkstelligen, omdat veel verenigingen langzaam reageren.

Omdat de beschikbaarheid van de Sporthal voor veel Verenigen problemen oplevert, ontkomen wij er niet aan om in goed onderling overleg een klein aantal wedstrijden op een door de weekse avond te spelen, waardoor er misschien trainingstijden van een aantal teams aangepast moeten worden.

Overzicht door de weekse inhaalwedstrijden tot op heden :

Vrijdag    18 maart 2022 aanvang 18.15 uur  : Conventus GD2 - Ventura GD2

Dinsdag  22 maart 2022  aanvang 18.20 uur  : Verburch DB1 - Ventura DB1

Vrijdag    25 maart 2022 aanvang 19.15 uur  : Sos/Kwieksport DS1 - Ventura DS3

Donderdag 31 maart 2022 aanvang 20.45 uur : Ventura HS1 - Volendam HS3

Woensdag  13 april 2022 aanvang 19.30 uur  : Ventura DS3 - Treffers DS1

Donderdag  14 april 2022  aanvang 20.30 uur : Groene Ster HS1 - Ventura HS1

Zaterdag  16 april 2022 aanvang 19.00 uur  :  PSV DS2 - Ventura DS2

Dinsdag 19 april 2022  aanvang 20.30 uur  : HVOS HS1 - Ventura HS1

Vrijdag     29 april 2022 aanvang 20.00 uur   :Herpertz Bevo DS1 - Ventura DS1

Nog niet alle inhaalwedstrijden zijn zichtbaar in de Handbal app, bij twijfel kan je mij  even bellen.

Vertrouwend op de medewerking van alle trainers, coaches, begeleiders en alle spelers en speelsters

Succes

namens de TC en interim Wedstrijdsecretaris
Hans Kooij
Beste leden,

Aankomend weekend, 22 en 23 januari, hebben we de zaal tot onze beschikking om onderlinge wedstrijden te spelen en/of extra trainingsuren te maken.
Trainers/coaches kunnen de invulling zelf bepalen en zelf teams samenstellen en deze tegen elkaar laten spelen.

Lees meer...

Beste Leden,

We mogen weer gaan trainen!!!

Met ingang van morgen (maandag 17 januari) mogen we weer gaan trainen met alle leeftijdscategorieën.
We zullen het zaal trainingsschema weer voortzetten, zoals we deden voor de sluiting.
Dit schema is te vinden op de site.

Enkele aandachtspunten:
• Bij klachten blijf je lekker thuis.
• QR-code is verplicht voor alle 18+ in de zaal.
• QR-code wordt gecheckt door trainer/coach bij binnengaan van het complex.
   (Er is op dit moment nog niet duidelijk of er iemand van de stichting voor deze controle zal zorgen, vandaar dat we dit aan de trainers/coaches vragen)
   We gaan ervanuit dat dit correct gedaan wordt.
• Binnengaan van het complex alleen via de hoofdingang. De nooduitgang aan de zijkant van de zaal moet gesloten blijven!
• Alle 18+ dragen een mondmasker bij het betreden en verlaten van de zaal. Dit geldt voor zowel spelers als begeleiding.
• Alleen begeleiding toegestaan in de zaal bij de training. Publiek is helaas niet welkom, de tribune is gesloten.
• Kleedkamers zijn gesloten. Er kan niet gedoucht worden.
• De trainingstijden sluiten elkaar aan. Dit kan bij het wisselen van de groepen zorgen voor meer drukte.
  Geef elkaar de ruimte en blijf niet onnodig lang in het complex aanwezig.
  Na de training graag binnen een half uur het complex verlaten.
• Houd je aan de trainingstijden. Er mag niet aan de zijkant van het veld getraind worden buiten je eigen trainingstijd.
• Horeca is gesloten.
• Ruim a.u.b. je flesjes, pakjes, verpakkingen netjes op. Zo houden we het met elkaar netjes.

Voor het aankomende weekend 22-23 januari zullen we een schema gaan maken voor onderlinge wedstrijden en/of extra trainingsuren.
Dit zal direct met de trainers/coaches gecommuniceerd worden en ook hier op de site van Ventura.

Veel plezier weer met het trainen!

Sportieve groeten,

Technische commissie

Trainingsschema zaal seizoen 2021-2022

Beste Leden,

Het zaalseizoen staat voor de deur!
Nog een aantal weken buitencompetitie en dan zal de zaalcompetitie gaan starten.

Vanaf a.s. maandag 4 oktober gaan we binnen in de zaal trainen.
De tijden zijn voor sommige teams anders dan de trainingstijden op het buitenveld, kijk hier even goed naar.

Zie het schema voor de trainingstijden.

Veel plezier allemaal in de zaal!

Groeten,
Voorzitter TC Ventura

Of

Ga naar: snel naar... Trainingstijden

Trainingsschema veld+zaal seizoen 2021-2022

Hier is dan weer het nieuwe (gewijzigde) trainingsschema voor het veld en de zaal.

Update 2

Let op!!
In de spreadsheet zijn verschillende tabbladen.

Tabbladen
- Voorbereiding
- Veldtraining vanaf 24 augustus
- Zaaltraining vanaf 4 october.

Of

Ga naar: snel naar... Trainingstijden
Beste Leden,

Iedereen is hopelijk aan het genieten van een welverdiende vakantie.
De teamindelingen zullen niet meer op de site worden vermeld.
Voor een aantal teams is de indeling reeds bekend gemaakt aan het einde van het vorige seizoen.

Als er vragen of opmerkingen zijn t.a.v. de teamindeling, dan willen wij jullie vragen om dit te bespreken met de betreffende trainer/coach.

Namens de Technische Commissie,

Veranderde trainingstijden

In aanvulling op de Corona update van 13 oktober hierbij het nieuwe trainingsschema.

Klik hier voor het schema

Dit schema gaat 15 oktober in en loopt in ieder geval tot en met 14 november.

Tijdens de herfst vakantie is er alleen op dinsdag en donderdag training voor de A, B en C jeugd.
Alle andere trainingen vervallen.

Voor alle teams die trainen geldt nog steeds dat er verzameld wordt, voor de training, op de verzamelplaats.
Je wordt opgehaald door je trainer.

Ouders kunnen hun kinderen hier na de training ook weer ophalen.

Het Bestuur
Door het nhv is een procedure gemaakt hoe te handelen bij extreme weersomstandigheden.

Klik hier voor de procedure