White Demons

Meisjes C, Meisjes B, Dames enJongens C hebben meegedaan aan het “White Demon’s Toernooi”.
Meisjes C, Jongens C en dames (beach/veld) zijn eerste geworden op dit toernooi.

Wil je leuke informatie over het suikerspin toernooi lezen.

Klik hier

Voor de 18e keer organiseerden we het Suikerspintoernooi bij Ventura. Het was een groot feest met een recordaantal van 52 teams van 13 verenigingen. Het weer zat mee en er was weer van alles te doen. We danken alle aanwezigen en vrijwilligers voor een geweldige dag en tot volgend jaar !!!

Interview met Robert Klik hier

Hier de team foto van het familie toernooi

Familie- en vriendentoernooi

Vanaf heden is de inschrijving voor het familie- en vriendentoernooi geopend.

Het toernooi wordt op Hemelvaartsdag 30 mei gespeeld.

Schrijf je team in door middel van onderstaand inschrijfformulier.
Doe dit op tijd.

familievriendentoernooikl

Klik hier voor het Inschrijfformulier

Diner en kampioenschap

Om geld in te zamelen voor het toernooi in Berlijn voor de heren C en dames B was er een diner georganiseerd in Café de Halve Maan.
Door een echte chef-kok werden de heerlijke gerechten bereid en de Heren C hebben dit bediend.

Lees meer...

Toernooi Berlijn

De Meiden B en Jongens C gaan met Pasen naar een internationaal toernooi in Berlijn.
Super gave ervaring maar kost wel wat natuurlijk.
Ze zijn dan ook druk bezig om geld in te zamelen.
Ze verzamelen lege flessen, aankomende zondag wassen ze verschillende auto’s , het terras van Haifa wordt schoongemaakt enz.

Aankomende zaterdag zullen ze tijdens de herriewedstrijden van Dames en Heren 1 op V day aanwezig zijn met zelfgebakken muffins, brownies, plaatappeltaart.
Wil je hen dus steunen en wat lekkers eten voor, tijdens of na de wedstrijd neem dan klein geld mee!
Voor slechts €1,00 kunnen jullie heerlijk genieten van hun zelfgebakken lekkers.

Tot zaterdag.

Meiden B en Jongens C

Vanaf heden is de inschrijving voor het familie- en vriendentoernooi geopend.
Het toernooi wordt op Hemelvaartsdag 10 mei gespeeld.
De inschrijving staat open tot 1 mei.
Schrijf je team in door middel van onderstaand inschrijfformulier.
Doe dit op tijd; dus voor 1 mei!!!

Klik hier voor het Inschrijfformulier